Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Visby

Gotland Sverige

oktober 2018

Speed-dating mellan krögare och livsmedelsproducenter

1 oktober, 2018 : 09:30 - 13:00
Visby Gotland Sverige

Speed-dating är en mötesform där det genom snabba möten ges möjlighet att etablera många affärskontakter vid ett och samma tillfälle. Krögare på Gotland vill få tag på mer närproducerade livsmedelsprodukter. Gotländksa producenter ser gärna en ökad lokal användning, Det här är en möjlighet att skapa kontkat med varandra. OBS att platsen för eventet är Clarion Hotel Wisby.

Mer information »

november 2018

Grön matlagning i praktiken – Inspirationsseminarium (FM)

5 november, 2018 : 09:30 - 12:00
Visby Gotland Sverige

Sverige – och inte minst Gotland - har fantastiska råvaror i form av närodlade grönsaker, bönor och linser! Projekt ”Ökad livsmedelsförädling” har bjudit hit OS-medaljerade kocken Fredrik Hedlund i två dagar. Måndag 5 nov erbjuds två inspirationsseminarium. Målgrupp för aktiviteterna är krögare, kockar, och medarbetare på restauranger. Seminarierna är även öppna för livsmedelsproducenter och andra intresserade av grön matlagning. Varmt välkomna!

Mer information »

Grön matlagning i praktiken – fördjupad workshop

6 november, 2018 : 09:00 - 14:00
Visby Gotland Sverige

Sverige – och inte minst Gotland - har fantastiska råvaror i form av närodlade grönsaker, bönor och linser! Projekt ”Ökad livsmedelsförädling” har bjudit hit OS-medaljerade kocken Fredrik Hedlund i två dagar. Tisdag 6 november erbjuds en fördjupad workshop med matlagning för kockar. Varmt välkomna!

Mer information »
+ Exportera evenemang