Vi jobbar tillsammans för den gröna näringen

Vi vill vara med och påverka vilken riktning den gröna näringen på Gotland tar tillsammans med alla er som jobbar i branschen på olika sätt. Genom erfarenhetsutbyte kan vi utveckla vår gemensamma kompetens och växa tillsammans med flera andra aktörer som delar våra värderingar och framtidsvision.

På Grönt Centrum samlas ett kluster av tio olika företag och organisationer. Här är det lätt att göra en presentation i någon av våra konferenslokaler, diskutera nya idéer över en lunch i restaurangen eller sitta tillsammans i något av våra mötesrum och skissa på nya planer. För att anpassa lokaler och byggnader ännu mer till vårt utvecklingscentrum bygger vi om ett par av dessa. Vårt mål är ju att du som är intresserad av att verka i den gröna näringen, eller på något sätt redan gör det men inte har funnit ditt sammanhang ännu, ska kunna hänga här hos oss och bli inspirerad. I framtiden hoppas vi kunna erbjuda kontorsplatser och kreativa möten här. Att samarbeta för att nå gemensamma mål gör utvecklingsarbetet roligare och enklare. Ett bra tillfälle att ta del av vår och våra partners verksamhet är vid den omtyckta Gotlands Skördefestival med massor av aktiviteter och Hallfredadagen där du bland annat kan se demonstrationsodlingar (Hallfredadagen på Youtube och Hallfredadagen 2020 på webben) .

Vårt platssamverkan, kluster, består av:


                          
                   

Så här kan vi hjälpa dig

Vi erbjuder rådgivning för dig som är eller vill bli företagare inom mat och dryck. Tips och råd som vi kan svara på relativt omgående är kostnadsfria, behöver du mer hjälp gör vi tillsammans en plan för detta. Här kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Kontakta våra rådgivare här.
Susanne Welin-Berger mail till Susanne tel: 0707-262 888

Konferens i lantlig miljö

Här är det lätt att arrangera konferens: vi har flera salar som tar allt från 20 till 200 personer och är fullt utrustade med teknik för fysiska möten eller digitala/hybridvarianter. Du kan enkelt välja till fika och lunch och boka in en guidad tur av vårt skoljordbruk som aktivitet för era deltagare. Vår restaurang serverar vällagad husmanskost på gotländska eller svenska råvaror. Majoriteten av våra konferenssalar har tillgång till hiss. Mer information om vår konferensanläggning. Till vår restaurang Roma Gårdskrog.

För att boka din konferens kontaktar du oss på telefon eller 0498-691050 eller skicka en förfrågan
till info@grontcentrum.se