Välkommen till oss!

Välkommen att bli en i vårt team!

Just nu söker vi lärare inom anläggning trädgård. Tjänsten är på 50 % med start september 2022. Vi ser att du har goda kunskaper och praktiska erfarenheter inom trädgård och anläggning. För mer info kontakta utbildningsledare Maria Eriksson.

Vi söker också en lärare inom entreprenörskap.

Även när vi inte har några lediga tjänster är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Skicka den till utbildningsledare Maria Eriksson.

Vill du jobba hos oss tror vi att du står upp för vår värdegrund och delar skolans värderingar och normer. Du har ett intresse för för det gröna näringslivet och tycker det är roligt med människor, utbildning och utveckling.

Som en i teamet är du vår främsta styrka.  Vi är en lärandeorganisation som alltid strävar mot nästa steg och har ett flexibelt och öppet förhållningssätt mot framtiden. Vi vill utveckla framtidens samhälle genom våra möten,  kunskap och elever.

Vi är navet för Gotlands gröna näringsliv. I företagsklustret finner du organisationer och företag som är en del av det. Vi brinner för att driva aktuella gröna utbildningar med elever i centrum. Vi vill göra skillnad för framtidens planetskötare – våra elever och vår gemensamma planet.

Vill du hänga med på vår resa?

Varmt välkommen med ansökan! Skicka mejl till utbildningsledare Maria Eriksson.

Gotland Grönt Centrum AB bedriver naturbruksutbildning i Roma mitt på Gotland. På vår moderna mönsteranläggning får eleverna lära sig praktiskt handlag med djur, växter och maskiner. På skolan finns ett lantbruk med växtodling, mjölk- och lammproduktion. Mjölkbesättningen består av 80 kor som hålls i lösdrift med gropmjölkning. Lammproduktionen består av 45 tackor av pälsras. I smådjurshuset finns chinchilla, kanin, marsvin, gerbiler och små ödlor. Här finns också hundstall med plats för elevernas hundar, ett hundrehab med simbassäng samt en klinik med veterinärmottagning.