Vi söker dig som vill arbeta med djuren på gården under helger samt under semesterperioden i sommar (juni-augusti).

Gotland Grönt Centrum bedrivs ett skoljordbruk med växtodling, djur och skog. Totalt brukas ca 227 ha åker och 123 ha skog. 160 ha av åkermarken samt även mjölkkor och lamm är anslutet till KRAV.

På gården finns ett 80-tal mjölkkor plus rekrytering. Vi mjölkar två gånger per dygn i ett tandemstall (dubbel 4). På gården finns även ett 40-tal tackor med lamm och två baggar av rasen Gotlandsfår.

Du ska gilla att jobba med mjölkkor och kunna utföra rutinjobb som att mjölka, fodra, strö, rengöra och driva/flytta djur på bete mm. En del av arbetet utför vi med maskiner som minilastare, lastmaskin och traktor. Du som söker måste ha minst traktorkörkort.

Du behöver vara flexibel då en dag aldrig är den andra lik och även ha ett eget driv för att utföra de arbeten som krävs. Du ska ha praktisk erfarenhet av mjölkproduktion och-/eller lammproduktion. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper så som att du är noggrann, punktlig, ansvarstagande och att du har lätt för att både arbeta i grupp och självständigt.  

Anställningsformen är deltid och tidsbegränsad anställning från juni till augusti, 2023. Övriga perioder enligt överenskommelse.

Vi följer gällande kollektivavtal.

Frågor om tjänsten kan besvaras av Jenny Stjärnerud, Produktionsansvarig Mjölk & lamm, tel. 072-0702540 jenny.stjarnerud@grontcentrum.se  

Vi kommer att rekrytera löpande och behöver flera personer. Skicka din ansökan till info@grontcentrum.se senast den 31 mars.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.