Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innovation och foodtech – så förändras matsystemet

11 oktober, 2018 : 13:00 - 16:00

Välkommen till en spännande omvärldspaning!

Förbered dig för framtidens matsystem. Kom och ta del av konkreta verktyg för innovation och företagsutveckling!

Digitalisering, ny teknik och innovativt entreprenörskap omvandlar livsmedelskedjan, globalt och i Sverige. Den 11 oktober gästas Gotland Grönt Centrum och projekt Ökad Livsmedelsförädling av framtidsspanare från AGFO. AGFO arbetar med omvärldsbevakning och följer utvecklingen inom agtech och foodtech för att kunna hjälpa företag att dra nytta av de nya möjligheterna. AGFO har uppmärksammats för sitt arbete med att knyta ihop livsmedelskedjan, inspirera och accelerera utvecklingen och de är nominerade till Livsmedelspriset 2018.

På programmet:

  • Omvärldsspaning med fokus på mat och foodtech. Vad som händer framåt inom områden som blockkedjeteknik och spårbarhet, personaliserad mat, matsvinn, matdistribution, proteiner, inomhusodling m.m.
  • Workshop kring innovation. Vi får en introduktion i affärsverktyget Canvas och får testa det på några förberedda fiktiva case.
  • Reflektion och verktygslåda. Vi delar insikter och erfarenheter och får med oss konkreta verktyg att arbeta vidare med i den egna verksamheten.

Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan krävs. Vi bjuder på fika.

ANMÄLAN senast 4 oktober till lotta.lowhagen.lundberg@grontcentrum.se

Varmt välkommen!

Har du frågor eller funderingar – tveka inte att kontakta någon av oss projektledare i Ökad Livsmedelsförädling: Lotta Löwhagen Lundberg (070-654 13 44) eller Susanne Welin-Berger (070-726 28 88)

 

Detaljer

Datum:
11 oktober, 2018
Tid:
13:00 - 16:00

Plats

Stora konferensen, Gotland Grönt Centrum
Lövsta 1
Romakloster, Gotland 62254 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0498-202240