Stora konferenssalen

  1. Evenemang
  2. Platser
  3. Stora konferenssalen
Evenemang på denna plats
Idag

Lammproduktion som kolsänka

Stora konferenssalen Lövsta 1, Romakloster, Gotland, Sverige

Projektet Fossilfritt kött bjuder in till ett samtal med Rebecca Burgess. Rebecca Burgess driver ett "Fibershed" i Kalifornien. Hon beskriver hur gräs som växer binder koldioxid ur luften. Lammen äter gräset som har fångat koldioxid från atmosfären och binder koldioxiden i kött och ull. Den största kolsänkan sker när gräset växer och binder koldioxid från atmosfären. Välkommen till Gotland Grönt Centrum för ett samtal kring hur  lammproduktionen kan vara positivt för klimatet. Torsdag 31 maj kl 12.30 - 14.30. Vill du delta behöver vi din anmälan: Maila Fredrik Sundblad  eller ring 070-828 46 55 Är du nyfiken på frågan se mer info www.fibershed.com   eller föredraget i Norge om du går in här på länken och tittar 2 tim och 20 minuter in i föredraget.           

Gästen i fokus -två seminarier

Stora konferenssalen Lövsta 1, Romakloster, Gotland, Sverige

Välkommen till seminarium om Gästen i fokus!
Vid seminariet behandlas områdena: Gästernas entydiga inställning till service och kundvård- De mjuka värdenas betydelse. Våra värderingar/visioner. Varumärkets önskade position och hur vi når dit! Värdskap i världsklass! Service trappan. Den personliga inställningen. Samarbete över gränserna. Gästpsykologi. Idéförsäljning- gästens egentliga behov. Lönsam omsorgsförsäljning. Våga ta plats i mötet med gäst (tex när vi ska presentera meny för en gäst) samt terroir Gotland, vad kan vi säga om det.

400SEK

Inbjudan till kurs i grundläggande livsmedelshygien

Stora konferenssalen Lövsta 1, Romakloster, Gotland, Sverige

Inom projekt ”Ökad livsmedelsförädling” erbjuder vi nu ytterligare en kurs i grundläggande livsmedelshygien. Utbildningen riktar sig till alla personer som arbetar med mat och livsmedel.

400sek

Inbjudan till kurs i grundläggande livsmedelshygien

Stora konferenssalen Lövsta 1, Romakloster, Gotland, Sverige

Inom projekt ”Ökad livsmedelsförädling” erbjuder vi nu ytterligare en kurs i grundläggande livsmedelshygien. Utbildningen riktar sig till alla personer som arbetar med mat och livsmedel.

400sek