
- Detta evenemang har redan ägt rum.
Grundläggande livsmedelshygien
14 oktober, 2019 : 13:00 - 15 oktober, 2019 : 12:00
GRUNDLÄGGANDE LIVSMEDELSHYGIEN
Dag: 14-15 oktober (2 halvdagar)
Tid: måndag 14 oktober kl 13-17 + tisdag 15 oktober kl 8-12
Plats: Gotland Grönt Centrum, Stora konferensen (lokal ovanför restaurang ”Tina&Maria på Lövsta)
Inom projekt ”Ökad livsmedelsförädling” erbjuder vi en kurs i grundläggande livsmedelshygien. Utbildningen riktar sig till alla personer som arbetar med mat och livsmedel – inom produktion eller på restaurang. Den vänder sig både till den som är ny i branschen och till den som behöver fylla på och datera upp viktiga kunskaper om hygien och livsmedelssäkerhet. Efter genomförd utbildning erhålls ett kursintyg.
INNEHÅLL i utbildningen:
- Att förebygga matförgiftningar och andra livsmedelsburna hälsofaror
- Bakterier och andra mikroorganismer som smittkällor
- Begränsning och kontroll av mikroorganismer
- Kontaminering, rengöring och personlig hygien
- Kontrollpunkter, rutiner, temperaturer och spårbarhet
- Livsmedelslagstiftning och egenkontroll
- Kunskapstest
Kursledare är Veronica Östling, Hushållningssällskapet Gotland.
Välkommen med din/er ANMÄLAN så snart som möjligt men senast 4 oktober
PRIS: 400 kr + moms (ange deltagarens namn samt fakturaadress vid anmälan).
Kursmaterial och fika ingår.
För företag som anmält sig till paketet ”Aktivt deltagande” är kursen gratis för upp till fyra medarbetare. Information om erbjudandet ”Aktivt deltagande ” finns på www.grontcentrum.se under Ökad livsmedelsförädling.
För mer information om kursen och ANMÄLAN kontakta kursledaren Veronica Östling, veronica.ostling@grontcentrum.se, telefon: 070-775 76 36
Har du frågor om projektet och aktivt deltagande – tveka inte att kontakta någon av projektledarna:
Lotta Löwhagen Lundberg (070-654 13 44) eller Susanne Welin-Berger (070-726 28 88)