Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sensorik seminarium inställt pga sjukdom

15 oktober, 2018 : 13:00 - 17:00

Hanna har maginfluensa, seminariet är flyttat till den 4 december.

Hur utvecklar du smaken på dina livsmedel?

Plats: Gotland Grönt Centrum, Roma Lövsta 6,  622 54 Romakloster, sal H5 högst upp i Skolhuset.

 

Välkommen till en eftermiddag om Sensorik. Hanna Tunberg är sommelier som delar med sig av sin sensoriska kunskap.

Projekt ”Ökad livsmedelsförädling” erbjuder ett seminarium om Sensorik. Sensoriska egenskaper som doft, smak, konsistens mm är mycket viktiga för hur Din kund upplever Dina produkter. Ju mer kunskap du har i sensorik desto bättre kan du lyfta fram de smakegenskaper som efterfrågas. Under denna eftermiddag får du en grundläggande information inom ämnet sensorik, sensoriska testmetoder och hur man kan använda dessa i sitt eget företag. Här får du verktyg för hur man tar hjälp av sensoriken vid produktutveckling, produktionsuppföljning och kvalitetsstyrning. Genom praktiska övningar får Du en erfarenhet av att skapa utvärderingsbara underlag av upplevelser. Under eftermiddagen ges möjlighet till diskussion kring aktuella problemställningar.

 

ANMMÄLAN snarast men senast 7 oktober, mejlas till susanne.welin-berger@grontcentrum.se
KOSTNAD: 400 kr + moms (faktureras). Har du frågor – ring Susanne.

För företag som anmält sig till paketet ”Aktivt deltagande” är seminariet gratis för upp till fyra medarbetare. Information om erbjudandet ”Aktivt deltagande” finns på www.grontcentrum.se under Livsmedel/Ökad livsmedelsförädling.

 

Varmt välkomna önskar vi projektledare!

Susanne Welin-Berger, susanne.welin-berger@grontcentrum.se, 070-726 28 88
Lotta Löwhagen Lundberg, lotta.lowhagen.lundberg@grontcentrum.se, 070-6541344

 

Detaljer

Datum:
15 oktober, 2018
Tid:
13:00 - 17:00

Plats

Lövsta 10
Romakloster, Gotland 62254 Sverige
+ Google Map