Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seminarium – ökad försäljning genom storytelling

12 mars, 2019 : 13:00 - 16:00

Inbjudan till seminarium       Inbjudan som pdf

Hur ökar jag försäljningen  genom att använda Storytelling?

Tid:    Tisdag 12 mars kl 13-16

Plats: Stora konferensen på    Gotland Grönt Centrum

Välkommen till en eftermiddag kring hur vi använder berättelser i vår marknadsföring.
Föreläsare är Daniel Freeman från Science Park Gotland.

Vi lever i en alltmer polariserad värld med ett överflöd av kommunikation och marknadsföring via många kanaler – både fysiskt och särskilt digitalt med sociala medier som blir en alltmer komplex kanal att hantera. I detta brus är det viktigt att leverera ett givande och effektfullt budskap. Samtidigt börjar företagen i hela mat- och dryckeskedjan inse vikten av att samla feedback och dialog kring sin produkt. Att jobba kundorienterat är grundbulten i ett framgångsrikt företagande.

Detta seminarium kommer att ta upp utvecklingen kring berättande i olika handelssituationer samt ge exempel och inspiration om möjligheterna med effektivt berättande.

Daniel Freeman leder inkubatorns program på Science Park Gotland, som stöder uppstart och team med idéer som kan driva tillväxt och innovation på Gotland. Tidigare ledde han i 8 år designbyrån Fjord där han fick möjlighet att arbeta med företag som Hemköp, Systembolaget, H & M, 3, Velux och Expressen för att skapa effektiva digitala tjänster och att ge bra kundupplevelse!

Vid olika möten inom Goda Gotland mm har önskemål framförts att hitta verktyg för bättre sätt att samverka för att öka försäljningen av gotländska livsmedel. Detta är en av träffarna i en serie för att skapa ett bättre genomslag för gotländska livsmedel i nutid och framtid.

ANMÄLAN mejlas till susanne.welin-berger@grontcentrum.se
KOSTNAD: 400 kr + moms (faktureras). Har du frågor – ring Susanne.

För företag som anmält sig till paketet ”Aktivt deltagande” är seminariet gratis för upp till fyra medarbetare. Information om erbjudandet ”Aktivt deltagande” finns på www.grontcentrum.se under Livsmedel/Ökad livsmedelsförädling.

Varmt välkomna önskar vi projektledare!

Susanne Welin-Berger, susanne.welin-berger@grontcentrum.se, 070-726 28 88
Lotta Löwhagen Lundberg, lotta.lowhagen.lundberg@grontcentrum.se, 070-6541344

 

Detaljer

Datum:
12 mars, 2019
Tid:
13:00 - 16:00

Plats

Stora konferensen, Gotland Grönt Centrum
Lövsta 1
Romakloster, Gotland 62254 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0498-202240