Inbjudan till snabbträffar mellan krögare och producenter
Tid:      Tisdag 17 april kl 10-ca 13
Kaffe serveras från kl 9.30
Plats:       I Donnerska huset, Donners plats i Visby.

Krögare i Visby har framfört intresse för att få tag på mer närproducerade råvaror. De vill träffa producenter av gotländska livsmedel och bygga affärs­relationer. Vid Grön Framtidsdag den 22 februari gjordes en lite test och nu genomför vi ett utvecklat koncept.

Program:
Kl 10.00 –ca 11.00 Presenterar närvarande livsmedelsproducenter sin produktion. Det är korta presentationer på max 4 minuter var.
Kl 11.00 – ca 13.00 Snabbmöten mellan Krögare och producenter.

Det är viktigt att producenter förbereder en kort effektiv presentation av sina företag på max fyra minuter. Vid snabbmötena får man max åtta minuter på sig att prata med krögare och producent. Det är viktigt att krögare och producenter tar med sig visitkort eller lappar med kontaktuppgifter. Viktigt även att producenter tar med  listor med vilka produkter man har så att man kan ge dom till intresserade krögare. Viktigt att Krögarna tänker igenom i förväg vilka produkter man är intresserad av och om det finns råvaror som inte produceras idag på Gotland som man vill att någon börjar producera. Om man inte hinner prata klart vid snabbträffen så får man prata mer efteråt.

ANMMÄLAN mejlas till susanne.welin-berger(at)grontcentrum.se
OBS vi behöver anmälan för att kunna göra tidsplaneringen
KOSTNAD: gratis  Har du frågor – ring Susanne uppgifter nedan.

Varmt välkomna önskar vi projektledare!

Susanne Welin-Berger, susanne.welin-berger(at)grontcentrum.se, 070-726 28 88
Lotta Löwhagen Lundberg, lotta.lowhagen.lundberg(at)grontcentrum.se, 070-6541344

Projektet Ökad livsmedelsförädling arbetar för att öka livsmedelsförädlingen på Gotland. Vill du veta mer om arbete inom livsmedelsområdet på Gotland Grönt Centrum AB klicka här