Jobba hos oss

Just nu söker vi nya medarbetare!

Vill du arbeta på en stimulerande och rolig arbetsplats? Vi söker nu lärare i maskin/teknik. Har du fleråriga erfarenheter av maskiner, växtodling och teknik? 

Välkommen till vårt glada team som tillsammans arbetar utifrån vår värdegrund – omtanke, professionellt och arbetsglädje. Hos oss står elever, djur och kunder i centrum. Välkommen till navet för det gröna näringslivet med fokus på framtiden!

Under 2017 har vi ökat stort i elevantal samt haft pensionsavgångar. Det gör att vi nu befinner oss i en rekryteringsprocess. Hos oss brinner vi för det vi gör och ser fram emot att få bli flera i vårt team. Vi söker dig som vill jobba hos oss som instruktör och lärare som gärna har ämneskombination av de olika ämnena lantbruksmaskiner, växtodling. Hör av dig och berätta vad du har att erbjuda oss, kanske är du den vi söker? 

 

 

Lärare maskin / teknik 

Gillar du maskiner, teknik och växtodling? Välkommen till en arbetsplats med utveckling i fokus! Vi söker dig som vill undervisa på naturbruksprogrammet i ämnet lantbruksmaskiner och serviceteknik. Mentorskap av elever ingår i tjänsten. Du kommer ingå i arbetslaget där vi skapar framtidens entreprenörer, företagare och arbetskraft till det gröna näringslivet. Du har lätt för att samarbeta, verka för skolans värdegrund och samverka med skolans personal liksom branschen.

Du är förtrogen med företagande och moderna arbetsmetoder inom lantbruket med lantbruksmaskiner, växtodling och serviceteknik. Vi ser gärna att du, förutom praktisk erfarenhet av lantbruk även har en utbildning motsvarande agronom, lantmästare, maskinförare eller yrkeslärare. Undervisningen består av både praktik och teori och ett nära samarbete med skolans personal.

Vi värdesätter en god yrkeserfarenhet som gör att du har lätt för att undervisa både på sal och ute i fält på vårt skoljordbruk som vi driver tillsammans med våra elever.

Du har lätt för att kommunicera tydligt och säkerställa att kommunikationen nått fram. Du värdesätter goda relationer, är positiv, utåtriktad med god förmåga att utveckla elevers tänkande, leda grupper och förmedla kunskap. Du trivs med att bemöta elever på olika nivåer där du kan engagera och motivera dem får att utvecklas inom ditt ämnesområde men även socialt. Du har god självkännedom och självledarskap där du samarbetar, planerar, organiserar och utvärderar ditt arbete på ett effektivt sätt och håller tidsramar. Du är flexibel, tar egna initiativ och gillar att tänka nytt för att utveckla utbildningen.

Är Du den vi söker? Tveka inte och hör av Dig för att få mer upplysningar om tjänsten.

Meriterande: Lantbruksmaskiner, körvana, serviceteknik, undervisning. Agronom, lantmästare, yrkeslärare.

Krav: B- körkort

Arbetslivserfarenhet: Maskinförare, service, underhåll, traktorförare minst 3 år.

 

 

 

 

Kontaktperson:

Maria Eriksson Utbildningsledare 0720777650

Mats Pettersson VD 070 361 04 01

Sista ansökningsdag: 2018 – 02 – 15

 

 

Söker du jobb? Hör av dig till oss!

Kontakta VD Mats Pettersson
Telefon: 070 – 316 04 01
Mail till Mats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.