Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Så lyfter vi gotländsk mat – från jord till krog

11 februari : 08:30 - 15:30

Så lyfter vi gotländsk mat – från jord till krog!

Tid:        Måndag 11 feb, kl 8.30 – 15.30

Plats:     Gotland Grönt Centrum, Stora konferensen (Lokalen ligger ovanför restaurangen ”Tina & Maria på Lövsta”)

                 Adress: Roma Lövsta 1, 622 54 Romakloster

 

En kraftsamlingsdag för den gotländska maten och drycken!

Gotland producerar unika råvaror, fantastiska livsmedel och matupplevelser i världsklass. Hur kan vi tillsammans öka värdet och försäljningen av de gotländska godbitarna? Ny teknik? Branschmässor? Nya råvaror? Gemensamma varumärken?  Innovativa marknadsplatser? Eller kanske något helt annat?

Vi vet att samarbete lönar sig! Följ med på en inspirerande heldag där vi tillsammans tar fram konkreta idéer och sätt att gemensamt lyfta gotländsk mat till nya höjder. Frida Jonson och Lovisa Madås från AGFO, med fokus på framtiden mat, lotsar oss genom dagen.

Kom och pitcha din idé kring hur vi kan öka värdet av den gotländska maten! Den här dagen en unik möjlighet för dig och ditt företag/din organisation att vidareutveckla och konkretisera tankar och förslag tillsammans med andra.

Seminariet riktar sig till ALLA i den gotländska livsmedelskedjan, från jord till bord.  Producenter, livsmedelsförädlare, bryggerier, krögare, grossister, handel, offentliga kök och alla andra med engagemang och intresse för att kraftsamla kring gotländska maten och drycken är varmt välkomna!

Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan krävs. Vi bjuder på fika. Lunch serveras i huset på restaurang ”Tina & Maria på Lövsta” till egen kostnad.

 

ANMÄLAN senast 5 feb

till lotta.lowhagen.lundberg@grontcentrum.se

 

Har du frågor eller funderingar – tveka inte att kontakta någon av oss projektledare i Ökad Livsmedelsförädling: Lotta Löwhagen Lundberg (070-654 13 44) eller Susanne Welin-Berger (070-726 28 88)

 

  •  
  •  
  •  

Detaljer

Datum:
11 februari
Tid:
08:30 - 15:30

Plats

Stora konferensen, Gotland Grönt Centrum
Lövsta 1
Romakloster, Gotland 62254 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0498-202240
  •  
  •  
  •