Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gotlands mat- och livsmedelskonferens

13 november, 2018 : 08:30 - 16:30

Du och 99 andra måste träffas för att värdet av mat från Gotland ska öka. Anmäl dig idag till Gotlands mat- och livsmedelskonferens tisdag 13 november 2018 på Suderbys Herrgård. Temat är ”Hållbar tillväxt och varumärkesarbete – i praktiken”. 

Du kommer att få veta mer om potentialen för gotländska produkter, en potential som bygger på att många konsumenter upplever närproducerat som mer hållbara livsmedel. Vidare har du möjlighet att inspireras av hur olika företag arbetar med kopplingen till Gotland för sina varumärken. Slutligen har du chansen att knyta nya kontakter och påbörja fler samarbeten.

Konferensen är ett led i genomförandet av Gotlands mat- och livsmedelsstrategi. Förhoppningsvis blir det en årlig aktivitet, där mat- och livsmedelsnäringarna träffas för nya kunskaper och kontakter. Anmäl dig redan idag till lars.nellmer@lansstyrelsen.se. Uppge namn, företagets/organisationens namn, e-postadress och telefonnummer. Ange om du vill äta kött eller vegetariskt samt eventuell specialkost.

 

Har du en kollega som bör vara med? Uppmana henne eller honom att också anmäla sig idag!

Konferensen är kostnadsfri men du och din kollega förväntas bidra med engagemang från 8:30 till 16:30.

 

Välkomna!

Lars Nellmer, processledare Gotlands mat- och livsmedelsstrategi (010-223 93 80)

Karin Farinder, näringslivsstrateg Region Gotland

Gunilla Lexell, landsbygdsstrateg Länsstyrelsen

Detaljer

Datum:
13 november, 2018
Tid:
08:30 - 16:30

Arrangör

Länsstyrelsen

Plats

Suderbys Herrgård
Västerhejde Toftavägen 201
Visby, Gotland 62199 Sverige
+ Google Map